فواید وخواص چای رزماری

 


رزماری علاوه بر کاربردهای آن در داروهای گیاهی و آیورودای سنتی دارای سابقه طولانی در استفاده از آشپزی و معطر است.

بوته رزماری (Rosmarinus officinalis) بومی آمریکای جنوبی و منطقه مدیترانه است. این بخشی از گیاهان خانواده Lamiaceae است ، همراه با نعنا ، پونه کوهی ، بادرنجبویه و ریحان (منبع 2Trusted).

بسیاری از افراد به دلیل عطر و طعم ، عطر و فواید سلامتی آن از چای رزماری لذت می برند.

در اینجا 6 فایده و کاربردهای بالقوه سلامتی و چای رزماری و همچنین تداخلات احتمالی دارویی و دستور تهیه آن وجود دارد.

1. دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی ، ضد می و ضد التهابی است
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که بدن شما را از آسیب اکسیداتیو و التهاب محافظت می کند ، که می تواند منجر به بیماری های مزمن مانند سرطان ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 شود (منبع 3Trusted).

آنها را می توان در انواع غذاهای گیاهی مانند میوه ، سبزیجات و گیاهانی مانند رزماری یافت. چای رزماری همچنین حاوی ترکیباتی است که ممکن است خاصیت ضد التهابی و ضد می داشته باشد.

فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی رزماری تا حد زیادی به ترکیبات پلی فنلی آن مانند اسید رزماریک و اسید کارنوزیک نسبت داده شده است (4Trusted Source، 5Trusted Source).

به دلیل قابلیت آنتی اکسیدانی ، از اسید رزماریک اغلب به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی برای افزایش ماندگاری غذاهای قابل فساد استفاده می شود (6Trusted Source، 7Trusted Source).

ترکیبات موجود در چای رزماری همچنین می توانند دارای خاصیت ضد می باشند ، که ممکن است به مبارزه با عفونت ها کمک کند. برگهای رزماری به دلیل اثرات ضد باکتریایی و بهبود زخم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند (منبع 6Trusted ، منبع 8Trusted ، منبع 9Trusted).

مطالعات همچنین اثرات رزماریین و اسید کارنوسیک بر سرطان را بررسی کرده اند. آنها دریافتند که این دو اسید ممکن است خاصیت ضد توموری داشته و حتی رشد لوسمی ، و سلولهای سرطانی پروستات را کند کنند (10Trusted Source، 11Trusted Source، 12Trusted Source).


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها